linija

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA

ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE


Fra Andrije Kačića Miošića b.b.

88240 Posušje

tel.: 039 682 162

tel.: 039 682 163

fax: 039 682 161

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrtu Zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH za područje Županije Zapadnohercegovačke

Federalno ministarstvo okoliša i turizma organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrtu Zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH za područje Županije Zapadnohercegovačke.

Javna rasprava zakazana je za dan 28.03.2017. godine (utorak) u 13:00 sati u Posušju, u Vijećnici općine Posušje u ulici Fra Grge Martića broj 30.
Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju na Javnoj raspravi.

Opširnije...

Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o Izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Obavještavamo Vas da će se Javna rasprava o Nacrtu Zakona o Izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj održati dana 13. 02. 2017. godine u 1000 sati u skupštinskoj sali u Širokom Brijegu, Stjepana Radića 37 b.

Tekst Nacrta Zakona o Izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj nalazi se na web stranici Ministarstva gospodarstva: www.mg-zzh.com., ili poveznica: http://www.mg-zzh.com//images/dokumenti/2017/Izmjene i dopune zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.pdf

Ukoliko imate prijedloga, primjedbi i komentara na predloženi tekst molimo Vas da ih dostavite u pismenoj formi u Ministarstvo gospodarstva (na adresu Fra Andrije Kačića Miošića bb, na broj fax-a 682-161 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) prije održavanja Javne rasprave ili usmeno na dan Javne rasprave.

Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu zakona o trgovini u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Obavještavamo Vas da će se Javna rasprava o Nacrtu Zakona o trgovini u Županiji Zapadnohercegovačkoj održati 22. 06. 2015. godine u 10 sati u skupštinskoj sali u Širokom Brijegu, Stjepana Radića 37 b.

Ukoliko imate prijedloga, primjedbi i komentara na predloženi tekst molimo Vas da ih dostavite u pismenoj formi u Ministarstvo gospodarstva (na adresu Andrije Kačića Miošića bb, na broj fax-a 682-161 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) prije održavanja Javne rasprave ili usmeno na dan Javne rasprave.

Opširnije...

NACRT ZAKONA O VODAMA ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE

OBAVJEŠTAVAMO VAS DA JE IZRAĐEN NACRT ZAKONA O VODAMA TE POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE STRANKE DA DOSTAVE SVOJA MIŠLJENJA,PRIJEDLOGE,PRIMJEDBE I KOMANTARE ŽUPANIJSKOM MINISTARSTVU GOSPODARSTVA NA JEDAN OD SLJEDEĆIH NAČINA:
1. POŠTOM NA ADRESU
2.E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3.FAXOM NA BROJ 682-161
4.Poštom na adresu: MINISTARSTVO GOSPODARRSTVA ULICA FRA ANDRIJE KAČIĆA MIOŠIĆA b.b. 88240 POSUŠJE


NACRT ZAKONA MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆEM LINKU

Opširnije...

Javna rasprava: Nacrt zakona o koncesijama

Obavještavamo sve zainteresirane da će se Javna rasprava na temu Nacrta Zakona o koncesijama  održati u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u petak, 19. travnja  2013.  godine u Širokom Brijegu s početkom u 10.00 h. Tekst Nacrta Zakona o koncesijama možete vidjeti ovdje. Svoje primjedbe i prijedloge, možete poslati pisanim putem na adresu Ministarstva, elektronski putem e-maila ili 

Opširnije...